Välkommen, kära du!

Nu smyger vi igång här. Detta är något som legat och pyrt i idéhögen ett tag, och som sedan hastigt flammade upp och blev något väldigt angeläget. Jag hoppas att du ska gilla idén och också tycka att den är värd att sprida vidare.

Skriv någon glad är inte en ”kampanj” i sedvanlig betydelse, och den drivs inte av något vinstintresse eller en dold agenda. Det handlar bara om att sprida lite glädje mellan människor här i världen. Eller mycket, helst. Det kan det nog bli också, eftersom glädje så lätt både smittar och växer när man delar med sig av den, ja, den till och med smittar tillbaka när man en gång har delat den. Visst är det en fantastisk grej?

Resten av bakgrunden till Skriv någon glad och hur det hela är tänkt att fungera står ju redan i texterna som sajten är uppbyggd av, så ingen mening med att bli långrandig här.

Bara, än en gång, välkommen! Sitt ner, känn dig som hemma, läs, låt dig inspireras, skriv, inspirera andra, var glad!

Välkommen in, det är öppet!